Cocktailworstjes in een jasje

1 blik cocktailworstjes
2 plakken bladerdee1 ei(geel)

Mosterd en Currymangosauce (Heinz) voor erbij

Bereidingstijd 40 minuten
Benodigdheden: oven, bakplaat, schaaltje, kwastje
Voor ongeveer 30 worstjes

Verwarm de oven voor op 225 graden en ontdooi het bladerdeeg, laat de cocktailworstjes uitlekken. Wanneer het bladerdeeg is ontdooit snijd je het bladerdeeg in smalle reepjes en halveer je de reepjes. Breek het ei boven de gootsteen, laat het meeste eiwit uitlekken en doe het eigeel met een beetje eiwit in een bakje, roer dit goed.
Wikkel om elk cocktailworstje een reepje bladerdeeg en smeer dit in met het eimengsel, gebruik hiervoor het kwastje. Leg alle worstjes op bakpapier op een bakplaat en bak de worstjes in ongeveer 25 minuten af.
Serveer met mosterd en currymangosauce (Heinz)

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.