Oranjesalade

1 zakje rucolasla
1 komkommer
8 bospeen
Voor de dressing:
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel balsamico azijn
1 theelepel honing (uit knijpfles)

Benodigdheden: schaal, glas en dunschiller
Bereidingstijd: 10 minuten
Voor 4 personen

Doe de rucolasla in een schaal. Schil de bospeen en de komkommer met de dunschiller, maak de dunschiller schoon en gebruik deze weer om de bospeen en de komkommer in lange slierten te snijden. Leg de slierten bovenop de rucola.
Maak de dressing, doe hiervoor de olijfolie, de balsamico-azijn en de honing samen in een glas en meng goed. Druppel de dressing over de salade. Bij het serveren van de salade geef je het restant van de dressing er apart bij.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.