Vlaflip

Vlaflip met sinaasappelpulp
0,5 liter sinaasappel-mango vla (Friesche vlag) of oranjevla
0,5 liter volle yoghurt
2 sinaasappels
1 eetlepel poedersuiker
extra pure chocoladehagelslag van de Ruijter

Bereidingstijd: 30 minuten (vanwege de sinaasappelpulp)
Benodigdhden: schaaltje en 3-4 glazen
Voor 3 of 4 personen

Pel de sinaasappel en breek het in partjes. Haal de velletjes van de partjes, doe dit boven een schaaltje zodat je het sap op kan vangen en doe ook het vruchtvlees in het schaaltje. Voeg 1 eetlepel poedersuiker toe bij de sinaasappelpulp, meng even goed, en zet het voor 30 minuten in de koelkast.
Per coupe: schenk een laagje yoghurt in het glas, schenk daarover een laagje vla, dan weer een laagje yoghurt en dan weer een laagje vla. Dek de vla af met de sinaasappelpulp met behulp van een dessertlepel. Garneer met wat hagelslag.

Tags:

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.