Gepureerde fruitijsjes met slagroom en fruit

4 fruitijsjes aardbei
8 aardbeien
1 sinaasappel
200 ml slagroom

Benodigdheden: keukenmachine en glazen en lange dessertlepels bij het serveren
Bereidingstijd: 5 minuten (de ijsjes moeten wel iets ontdooid zijn)
Voor 2 glazen

Haal de ijsjes uit de vriezer en laat ze voor 20 minuten iets zachter worden. Haal ze vervolgens uit de verpakking en snijd het ijs van de stokjes en doe het ijs in de keukenmachine en pureer goed. Snijd de aardbeien in vieren, pel de sinaasappel en snijd de partjes in kleine stukken. Doe eerst het fruit in de glazen, houd 1 sinaasappelstukje achter. Schep boven het fruit de gepureerde fruitijsjes en schep daarboven het slagroom. Garneer de coupes met een stukje sinaasappel.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.