Help, verkouden!

Zakdoekjes zijn niet aan te slepen en mijn keel voelt aan als schuurpapier, ik ben verkouden…
Veel vitamines moet ik hebben, alleen hou ik er niet zo van om vers fruit onbewerkt weg te peuzelen. Al helemaal niet van kiwi’s, maar dat zijn nu echte vitaminebommetjes. Dus ben ik maar weer eens in de keuken aan de slag gegaan: verzachtende gepureerde fruitijsjes met slagroom met sinaasappel en aardbei, terrine van grapefruit en sinaasappel, smoothie van appel, sinaasappel en kiwi en eentje van yoghurt, kiwi en aardbei.
Heerlijke comfortfood om de weerstand op te krikken. Deze toetjes en tussendoortjes zijn niet alleen voor de lamlendigen, ze zijn ook zeer smaakvol om te serveren wanneer je je kiplekker voelt.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.