Simpele lauwwarme salade

100-150 gram sla naar keuze
100 gram zachte geitenkaas
125 gram spekreepjes
1 witte of mais boterham
olijfolie om in te bakken
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel honing

Bereidingstijd: 10 minuten
Voor 2 personen

Bak de spekreepjes voor 10 minuten in een droge koekenpan. Snijd van de boterham de korst. Verhit in een andere koekenpan een beetje olijfolie en bak hierin de boterham goudbruin en knapperig, snijd daarna de boterham tot stukjes van 1 x1 cm. Was en droog de sla en doe deze samen met, in stukjes gesneden, geitenkaas, broodcroutons en spekreepjes in een schaal.  Meng apart de olijfolie en de honing, schenk deze over de salade en serveer.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.