Pastasalade met zalm, appel en komkommer

200 gram pasta (fusili, penne, …)
1/2 komkommer
1 jonagold appel
1 blikje  zalm (180 gram)
75-100 ml yoghurtdressing (naar smaak)

Bereidingstijd: 15 minuten
Voor ruim 2 personen

Kook de pasta beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking. Schil de appel, snijd doormidden en verwijder het klokhuis. Snijd de appel en de komkommer in kleine blokjes. Laat de zalm goed uitlekken. Giet de pasta af en spoel de pasta af met koud water. Voeg daarna de zalm en de blokjes komkommer en appel toe. Schenk de yoghurtdressing over de salade, schep alles goed om en serveer. Lekker met warm brood en de zalmsalsa.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.