Antwerpen Proeft!

Van 5 tot en met 8 augustus staat Antwerpen in het teken van Antwerpen Proeft. Het grootste culinaire festival van België waar meer dan 20 restaurants, traiteurs en cateraars uit Antwerpen en omgeving hun hoogstandjes presenteren.

In een tentendorp aan de Vlaamse en Waalse Kaai kun je kennismaken met de diversiteit van de Antwerpense restauraunts. De keuze is breed: het gaat van gastronomisch en Belgisch-Frans, klassiek en eigentijds, over Italiaans, Spaans, authentiek Chinees, Japans, Thais, tot Zuid-Amerikaans, Afrikaans en Australisch. Gerechten worden in kleine vorm aangeboden en je betaald met speciale Antwerpen Proeft bonnen (€ 1,00 per stuk). Gemiddeld kost een gerechtje zo’n 4-6 bonnen. Daarbij is de toegang tot dit festival gratis.

Antwerpen Proeft is dit jaar, wegens succes, uitgebreid met de donderdag. Dus 4 dagen lang gezelligheid en lekkernijen in het centrum van Antwerpen. Tijdens Antwerpen Proeft vindt ook het Bollekesfeest plaats. Op dit feest staan de Antwerpse streekproducten centraal.

Etenofzo is hierbij aanwezig. In augustus kan je hierover dan ook een terugblik verwachten. Maar heb je zelf nog geen plannen voor het eerste weekend van augustus? Kom dan gewoon zelf!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.