De culinaire agenda

Het is zomer, het is warm en er is veel te doen in ‘culinair Nederland’. Neem bijvoorbeeld de afgelopen twee weekenden: Taste of Amsterdam, Culinair Zoetermeer en Leiden Culinair. Aankomend weekend kan je de start van het plukseizoen vieren tijdens het Frambozenweekend in Meijel of ga 22 tot en met 26 juli naar Wijk aan Zee om het  Schaal & schelpdierenweekend mee te pakken waar op 25 juli ook nog eens de bubbelroute op het programma staat.

In augustus zijn er ook tal van mogelijkheden: Haarlem Culinair, Noordwijkerhout Culinair, J&K Culinair Zandvoort, de restaurantweek van 23 tm 29 augutus waar zo’n 1250 restaurants aan mee doen, en in het laatste weekend het Preuvemint in Maastricht of Dordt op je bord. Kortom het belooft een mooie zomer te worden en dan hebben we het nog niet gehad over wat er in september allemaal plaats vindt…

Wij waren o.a. in Zoetermeer, het was goed toeven daar!

One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.