Komkommerraita met papadums

225 gram komkommer
1 ui
1/2 theelepel zout
3 dl yoghurt
0,5 dl water
7 blaadjes munt
2 blaadjes munt ter garnering
1 eetlepel azijn
1 koffielepel suiker
1 pakje papadums

Schil de komkommer en snijd hem in de lngte door en snijd hem daarna in dunne plakken. Snijd zeven blaadjes munt fijn en meng dit in een schaaltje met de suiker en de azijn. Pel de ui en snijd deze fijn. Doe de komkommer en de ui in een grote kom en voeg het zout en de muntmengsel toe. Voeg de yoghurt en het water toe en pureer alles in een keukenmachine tot een gladde saus. Doe de raita terug in een kom en garneer met de resterende muntblaadjes.
Maak de papadums volgens de gebruiksaanwijzing en serveer dit samen met de komkommerraita.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.