Sla met garnalen en perzik

200 gram (jumbo)garnalen
1 zak gemengde sla
8 perziken
3 eetlepels olie
1 eetlepels azijn
1 theelepel suiker
8 blaadjes munt

Bereidingstijd:
Voor 4 personen

Was en droog de sla en snijd de perziken in partjes. Verhit in een hapjespan of wok de olie. Bestrooi de garnalen met peper en zout en bak deze in de hete olie voor 1 minuut goudbruin. Haal de garnalen uit de pan en blus de olie in de pan af met de azijn en een eetlepel water. Voeg de suiker toe en roer het nog even door zodat er een dressing ontstaat. Rangschik de sla, de perzik en de garnalen op 4 borden tot een frisse salade en strooi hierover blaadjes munt.

Pel de grote garnalen en verwijder het darmkanaaltje, was en droog de sla en snijd de perziken in partjes. Verhit in een hapjespan of wok de olie. Bestrooi de garnalen met peper en zout en bak deze in de hete olie enkele minuten goudbruin en gaar. Haal de garnalen uit de pan en blus de olie in de pan af met de azijn en een eetlepel water. Voeg de suiker toe en roer het nog even door zodat er een dressing ontstaat. Rangschik de sla, de perzik en de garp 4 borden tot een frisse salade en strooi hierover blaadjes munt.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.