Lichte zalmsalade met avocado

100 gram gerookte zalm
1 avocado
3 eetlepels creme fraiche
peper en zout naar smaak
snufje cayennepeper
12 sprietjes verse bieslook
Brood of toast voor erbij

Bereidingstijd: 5 minuten
Voor 1 schaaltje

Halveer de avocado over de lengte, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes en doe het in een diepe schaal. Voeg 3 eetlepels creme fraiche, peper en zout naar smaak en een snufje cayennepeper toe en roer alles goed door. Snipper 8 sprietjes bieslook over de salade. Snijd de gerookte zalm en reepjes en voeg toe aan de salade. Roer alles nogmaals goed door, snipper de laatste sprietjes bieslook over de salade en serveer.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.