Pannekoekentaart met flespompoen

4 kleine pannekoeken
boter om te bakken
100 gram flespompoen in stukjes
1 appel geschild en in plakjes
2 eetlepels bruine suiker
6 eetlepels griekse yoghurt
poedersuiker

Bereidingstijd: 20 minuten
Nagerecht voor 4 personen

Verhit in een koekenpan een beetje boter en smoor hierin de stukjes flespompoen samen met de plakjes appel totdat beide zacht zijn. Voeg de bruine suiker toe en laat het karameliseren. Haal de pan van het vuur en roer de pompoen en appel door de yoghurt.
Bak in een andere koekenpan de pannekoeken aan beide kanten goudbruin. Leg een pannekoek op een bord, smeer deze in met het yoghurtmengsel en leg de volgende pannekoek hierboven op. Herhaal dit tot de laatste pannekoek die je bestrooit met poedersuiker, serveer direct.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.