De Gouden Garde publieksprijs 2010

Vanwege eerdere posts over Topkoks voor thuiskoks is het zeker de vermelding waard dat het kookboek Topkoks voor thuiskoks deel 3 de Gouden Garde publieksprijs 2010 heeft gewonnen tijdens de verkiezing Kookboek van het jaar 2010.


Topkoks voor thuiskoks was tijdens deze verkiezing in de running voor kookboek van het jaar 2010 in de categorie beste initiatief maar deze prijs ging aan hun neus voorbij. In deze categorie kan het kookboek Hartverwarmend zich winnaar noemen. In de overige categoriƫn: beste kookboek Nederlands, beste kookboek vertaald en beste chefs kookboek wonnen respectievelijk: Home Made, Receptenboek voor mijn baby en Toscanini venticinque.

Alle genomineerde kookboeken maakten kans op de Gouden Garde Publieksprijs 2010: de prijs voor het kookboek met de meeste stemmen van de Nederlandse kookliefhebbers. In totaal werden er 8000 stemmen uitgebracht waarvan 1600 stemmen op Topkoks voor thuiskoks deel 3. Daarmee zijn ze de gelukkige winnnaar.

Zie ook:
Topkoks voor thuiskoks zoekt stemmers
Topkoks voor thuiskoks deel IV

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.