Culinaire evenementen III

Culinaire evenementen vinden niet alleen plaats in de grote steden, ook in de regio weten ze wel wat culinair genieten is. Wij zetten een aantal culinaire evenementen op een rijtje.

Week van de Smaak, 6 tot en met 11 december 2010. Voor de winkeliers in het Damcentrum van Leidschendam staat deze week in het teken van Smaak. Het sluitstuk vindt plaats op vrijdagavond 10 december: een extra koopavond met proeverijen, workshops en spectaculair vuurwerk.
Etenofzo.nl zal een een aantal activiteiten bezoeken. Te beginnen met een spijs-whisky proeverij in De Heerlijkheid die maandag plaats vindt, hierover later meer.

Hoorn Moet je Proeven, 12 december 2010. In de schouwburg het Park in Hoorn staan 9 lokale restaurants en de twee sterrenkoks Lucas Rive en Michel v.d. Kroft klaar om zich te presenteren met mooie gerechten en bijpassende wijnen. Kaarten en reserveren!

Culinaire Seizoensmarkt, 18 december 2010. Het winterevenement van het Noorden! Een grote markt vol culinaire kwaliteitsproducten en non-food zoals kookboeken. Ook is het mogelijk om verschillende workshops te volgen, meld je hiervoor aan via de website. Locatie Hotel Restaurant Bitter en Zoet in Veenhuizen

1e Noordelijk Kerst-en Winterbierenfestival, 19 december 2010. In de Hoofdstraat Noord van Hoogeveen (Drenthe) organiseert PINT het Noordelijk Kerst- en winterbierfestival, in de stijl van een Weihnachtsmarkt. Bij de stands zijn Kerst- en winterbieren verkrijgbaar en aan bijzondere bieren zal geen gebrek zijn!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.