Gehaktschotel met groene kool, paprika en champignons

500 gram gehakt
1/2 groene kool
250 gram champignons
2 uien
2 rode paprika
1 koffielepel kerriepoeder
1 koffielepel paprikapoeder
peper en zout naar smaak
2 eetlepels olijfolie

Bereidingstijd: 35 minuten
Voor 4-6 personen

Snijd het onderste harde deel van de Groene kool. Was de groene kool en snijd de kool van boven naar beneden in vieren. Snijd de bladeren in repen. Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakken. Was de paprika’s, halveer en verwijder de zaadlijsten en de zaadjes. Snijd de paprika in grove stukjes en hak de uien fijn.
Verhit de olijfolie in een wok en bak in de hete olie het gehakt rul. Voeg de kruiden toe en daarna de ui. Bak door totdat de ui glazig ziet, voeg daarna de paprika, groene kool en champignons toe. Roerbak het geheel gedurende 10 minuten.
Serveer de gehaktschotel met krieltjes in de schil.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.