Rosevalaardappels in de schil uit de oven

500 gram rosevalaardappels
2 takjes rozemarijn
olijfolie
zeezout

Bereidingstijd: 40 minuten
Voor 2 personen

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Boen de aardappels schoon en snijd ze in kleinere stukken. Kook de aardappels gedurende 5 minuten in kokend water, giet af en laat ze afkoelen. Haal ondertussen de naaldjes van de rozemarijn en snijd deze grof. Vet een ovenschaal in en verdeel de rosevalaardappels gelijkmatig over de schaal. Besprenkel met olijfolie en strooi de rozemarijn over de aardappels. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten totdat de aardappels gaar zijn.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.