Wrap met rookworst en salsasaus

4 wraps
2 rookworsten 250 gram
gemengde rauwkost (zakje)
bekertje crème fraîche
voor de salsa
1 ui
1 groene paprika
1 blik tomatenblokjes
2 spaanse peper
3 takjes platte peterselie
2 teentjes knoflook
peper en zout naar smaak
1 theelepel suiker
olijfolie

Bereidingstijd: 35 minuten
Voor 2 personen

Snijd de ui en knoflook fijn en de paprika in kleine blokjes. Halveer de spaanse peper, verwijder de zaadlijsten en zaadjes en snijd in dunne plakjes. Hak de peterselie fijn. Verhit olijfolie in een sauspan en roerbak hierin de ui, knoflook, paprika en de peper gedurende 3 minuten. Voeg de tomatenblokjes toe samen met een theelepel suiker. Meng alles goed door en laat de saus gedurende 15 minuten indikken. Voeg de fijngehakte peterselie, peper en zout toe en laat gedurende 5 minuten verder indikken.
Ondertussen bereid je de rookworsten voor volgens de gebruiksaanwijzing. Laat ze iets afkoelen en halveer de worsten over de lengte. Verhit een klein beetje oplijfolie in een grillpan en bak hierin de rookworsten gedurende een paar minuten totdat ze iets knapperig aanvoelen
Bak de wraps volgens de gebruiksaanwijzing.
Smeer de wraps in met de crème fraîche, verdeel de rauwkost over de wraps, leg hierop een halve rookworst en schep een beetje salsa op de worst. Vouw de wraps dicht en serveer.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.