Stamppot andijvie met shoarma en cherrytomaatjes

700 gram kruimige aardappels
400 gram gesneden andijvie
1/2 bakje cherrytomaten
450 granm shoarmavlees
1 dl dl melk
versgemalen peper en zout naar smaak

Bereidingstijd: 30 minuten
Voor 4 personen

Schil de aardappelen en snijd ze in kleinere stukken. Kook de aardappels gedurende 15 minuten gaar in ruim kokend water met een beetje zout. Verhit ondertussen boter en olijfolie in een koekenpan en bak hierin het shoarmavlees gedurende 10 minuten todat het vlees gaar is. Snijd de cherrytomaatjes in vieren.
Giet de aardappels af, voeg melk toe en stamp de aardappels tot puree, breng op smaak met peper en zout. Schep de andijvie door de puree en warm dit door op laag vuur gedurende 5 minuten. Schep daarna het shoarmavlees door de stamppot. Serveer de stamppot op warme borden en verdeel de cherrytomaten over de stamppot.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.