Niven

Niven is Niven Kunz, is Restaurant Niven, is Niven Delicious, is Niven Klein Hotel, is per
1 april ook Niven Basics (brasserie en kookstudio) én is de belofte van 2011 volgens GaultMillau. En als dat nog niet genoeg is, doet Niven ook nog eens aan catering. Kortom Niven Kunz is een jonge, ambitieuze en talentvolle kok die flink aan de weg timmert.

[singlepic  id=”633″ w=”100″  float=”left”] [singlepic  id=”636″ w=”100″  float=”left”] [singlepic  id=”643″ w=”100″  float=”left”] [singlepic  id=”637″ w=”100″ ]
Twee jaar geleden opende Niven de deuren van zijn restaurant, amper een half jaar later ontvangt het restaurant haar eerste Michelinster welke ze heeft weten te behouden. Het is niet de eerste ster die Niven heeft weten te bemachtigen. Op een nóg jongere leeftijd, 24 toen, kookte hij zijn vorige restaurant ’t Raethuys in Wateringen naar een Michelinster. Door een zakelijk conflict moest dit restaurant echter sluiten. Een jaar later maakte hij een doorstart als chefkok met Restaurant Niven en de rest is geschiedenis.

[singlepic  id=”634″ w=”140″  float=”left”] [singlepic  id=”635″ w=”140″  float=”left”] [singlepic  id=”642″ w=”140″ ]

Niven Kunz is goed met de sociale media, hij twittert er aardig op los en organiseert zo af en toe een Twittable, of wel een twitter-tafel. Etenofzo volgt Niven al een jaartje op twitter en liet deze twittable niet aan zich voorbij gaan. Nieuwsgierig naar het restaurant, het eten en de kwaliteit togen we donderdag 10 maart naar Rijswijk. We werden gelukkig niet teleurgesteld, zie de foto’s voor een impressie of kijk voor een recensie op Knoopjelos.nl.

[singlepic  id=”638″ w=”140″  float=”left”] [singlepic  id=”639″ w=”140″  float=”left”] [singlepic  id=”641″ w=”140″ ]

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.