Salade van spinazie met rode grapefruit en walnoten

200 gram spinazie
1 rode grapefruit
75 gram walnoten
peper en zout naar smaak
2 theelepels honing
1 eetlepel goede olijfolie

Bereidingstijd: 15 minuten
Voor ruim 2 personen

Was en droog de spinazie en verwijder de stelen. Schil de grapefruit tot op het vruchvlees en snijd daarna de partjes met eebn scherp mesje uit de vliesjes. Vang hierbij het uitlopend sap op. Verkruimel de walnoten in kleinere stukken.
Roer voor de dressing het opgevangen grapefruit sap samen met de olijfolie, honing, peper en zout goed door totdat de honing is opgelost. Maak vlak voor het serveren de salade aan met de dressing en strooi de verkruimelde walnoten er overheen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.