Lamsrack met groene kruiden

2 lamsracks
1/2 eetlepel tijm fijngehakt
1/2 eetlepel rozemarijn fijngehakt
1 koffielepel honingmosterd
scheut olijfolie
1 eetlepel paneermeel

Voor 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten

Verwarm de grill van de oven voor.
Verhit olijfolie in een gietijzeren braadpan en braad hierin de lamsracks aan, keer een paar keer om. Doe de deksel op de pan, zet het vuur laag en laat voor 10 minuten garen. Maak ondertussen de kruidenpasta, meng hiervoor de tijm, rozemarijn, paneermeel en de mosterd. Haal de lamsracks uit de pan en smeer deze in met de kruidenpasta, doe de lamsracks weer terug in de pan en zet deze onder de grill. Laat de lamsracks onder de grill staan voor 3 tot 5 minuten. Snijd de racks in koteletjes en serveer direct.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.