Culinaire agenda II

25e Leiden Culinair
Het belooft een culinair feestje te worden! Van 23 t/m 26 juni

Fabulous Food Festival
Op 28 en 29 mei vindt het Fabulous Food Festival plaats in De Lichtfabriek in Haarlem: PUUR, PROEVEN, BELEVEN EN GENIETEN. Het FFF wil laten zien hoe culinair genieten en duurzaam hand in hand kunnen gaan. Vis en vlees worden niet geserveerd maar wat dan wel? Check hiervoor en meer de website: fabulousfoodfestival.nl.

ProefHOUTEN
Een culinaire 4-daagse op ’t Plein in Houten. Deelnemers aan proefHOUTEN hanteren het ‘proeven’ als uitgangspunt om de bezoekers kennis te laten maken met hun bedrijf en producten; zij serveren derhalve een aantal kleine gerechten. Per deelnemer worden minimaal 3 verschillende gerechten geserveerd in een range van 4, 6 of 9 euro en de toegang is gratis. 1 t/m 4 juni, voor meer informatie: proefhouten.nl.

Het weekend van de rollende keukens
Van 2 t/m 5 juni kan je in het Westergasfabriek in Amsterdam genieten van al het lekkers dat in tientallen mobiele keukens wordt bereid. Culinaire brandweerwagens, excentrieke vreetkarren, swingende cocktail-campers en high-tech pizzawagens vormen samen één groot openluchtrestaurant. De toegang is gratis, rollendekeukens.nl.

Uitgekookt 2011
De vierde editie van hét culinaire evenement van Midden-Nederland start op donderdag 9 juni en gaat door tot en met zondag 12 juni. Het thema van dit jaar ‘Smaak van dichtbij’, zet alles in het teken van verse producten uit de regio Utrecht. Locatie Lepelenburg Utrecht, uitgekookt.nu.

25e Leiden Culinair
Van donderdag 23 tot en met zondag 26 juni 2011 bruist Leiden met de Lakenfeesten en met Leiden Culinair. Het belooft een culinair feestje te worden waarbij je de gelegenheid krijgt om te proeven van hetgeen dat de verschillende restaurants uit Leiden en omgeving te bieden hebben, culinairfestival.nl.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.