Culinaire Agenda III

Tja, het is zomer maar de meeste keren als je naar buiten kijkt, lijkt het wel herfst. Toch met een goede jas aan en een plu in in de hand kan je nog altijd op pad gaan en genieten van al dat culinaire lekkers.

Preuverie in Winterswijk Van 27 t/m 29 juli kan je lekker happen tijdens de Preuverie op de markt rondom de Jacobskerk. De 14 horecadeelnemers presenteren een keur aan culinaire heerlijkheden en lekkere wijnen.

Haarlem Culinair Van 4 t/m 7 augustus vindt de 17e editie plaats van dit evenement en kan je genieten van de kunsten van de restaurants uit Haarlem en omgeving. De organisatie heeft noodgewongen een toegangsprijs moeten invoeren maar daar krijg je veel voor terug! Zie de website voor alle informatie.

Antwerpen Proeft Lustrumeditie! Van 18 t/m 21 augustus. Op Antwerpen Proeft zie je bij de deelnemende restaurants, bistro’s en cateraars zowel statige, royale namen als jong geweld aan het werk. Het gaat van gastronomisch tot gedurfd eigentijds.
Zie ook: Antwerpen Proeft en Smakelijk Antwerpen 

Preuvenemint Van 25 t/m 28 augustus wordt voor de 30e keer het Vrijthof omgebouwd tot een groot openluchtrestaurant ofwel het grootste eetfestijn van Nederland. Kom ‘preuve’ bij de diverse stands en laat je verrassen door de culinaire smaakexplosies. Zowel in culinaire als muzikale sferen belooft het Preuvenemint 2011 weer een feest te worden.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.