Horecatraining.com

Terwijl wij lekker in de keuken aan kunnen modderen, zijn we wat kieskeuriger als we uit eten gaan. We verwachten een goede maaltijd en de bediening moet vlekkeloos verlopen. Graag zien we passie terug op het bord en een glimlach op het gezicht van de serveerster. Passie en plezier zijn sleutelwoorden in de horecabranche, zo denken ze bij Horecatraining.com er ook over.

Horecatraining.com verzorgt workshops, trainingen en opleidingen voor al het denkbare werk in de horeca waarbij passie en plezier voor kennis en kunde voorop staan. Het bedrijf is dan ook uit passie voor het horecavak geboren. Passie voor aandacht en gastvrijheid én voor kennis en kwaliteit. Ze zien werken in de horeca als een ambacht. Deze vraagt een hoge standaard van kwaliteit en natuurlijk kan je die door scholing verhogen.

Eén van de opleidingen die ze aanbieden is de vernieuwende opleiding gastheer/gastvrouw die in september van start gaat in Amsterdam. Met deze opleiding komen ze tegemoet aan de vraag van zeer gedreven mensen die in de bediening van toprestaurants willen werken.

De opleiding duurt zes maanden: per week heeft de leerling één dag les en vier dagen werkt hij in een toprestaurant in de omgeving van Amsterdam. Het is een particuliere opleiding en bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar. Tijdens de opleiding leert de leerling de fijne kneepjes van het vak, zodat deze de perfecte gastheer of gastvrouw wordt. Ze brengen alle theoretische kennis en praktische vaardigheden bij, die daarvoor nodig is.
De leerbedrijven die meewerken aan deze opleiding hebben een grote naam in de Nederlandse horeca: Ciel Bleu**, Ron Blaauw**, Aan de Poel*, Bridges en Bolenius. Ze verwachten binnenkort meer leerbedrijven bekend te kunnen maken.

Meer informatie kan je vinden op www.horecatraining.com, op deze website kunnen leerlingen zich ook aanmelden voor deze boeiende opleiding.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.